Companii

Reţeaua Bioderm, fondată de medicul Lucian Russu, transformă o clinică în spital după o investiţie de 500.000 de euro: „Ne extindem prin clinici în cursul acestui an“. Fiecare unitate nouă va implica o investiţie de 200.000-500.000 de euro

Bioderm mai are o clinică în Bucureşti, una în Popeşti-Leordeni şi cea din Ilfov, transformată în spital.

Bioderm mai are o clinică în Bucureşti, una în Popeşti-Leordeni şi cea din Ilfov, transformată în spital.

Autor: Georgiana Mihalache

12.03.2024, 19:00 122

♦ Planurile de extindere în 2024 urmăresc deschiderea unor clinici în Galaţi, Piteşti, Târgovişte, Focşani şi Constanţa.

Medicul Lucian Russu, care în urmă cu 30 de ani a pornit o investiţie în aria sa de specializare, dermato­logia, a investit 500.000 de euro în clinica Bioderm din Săftica (Ilfov) şi a transformat-o în spital, cu 32 de paturi de spitalizare de zi. Sursa investiţiei au fost fondurile proprii.

Planurile antreprenorului urmă­resc extindeea brandului Bioderm la nivel naţional în 2024, în cinci oraşe din ţară, investiţie care ar pesupune suma de circa 1 - 1,5 mil. euro, din cal­culele ZF făcute pe baza datelor furni­zate de companie. În total, 30 de oa­meni va număra echipa din noul spital.

„Avem dreptul la sănătate! În acest spirit, deschidem Bioderm Hospi­tal, unde avem capacitatea de a oferi ser­vicii la cele mai înalte standar­de în tot spectrul de afecţiuni derma­to­logice, de­contate de Casa de asigu­rări. De peste trei decenii suntem dedi­caţi dermatolo­gi­ei, timp în care am fost conectaţi la o cazu­is­tică diver­să, complexă şi la ulti­mele descope­riri“, a spus dr. Lucian Russu, medic spe­cialist dermatologie-venero­logie, fon­da­torul Bioderm.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
Comandă anuarul ZF TOP 100 companii antreprenoriale
AFACERI DE LA ZERO